Site for busines & sharing

mannbiz.com

TERMS & CONDITIONS (TERMA & SYARAT PEMBELIAN)


Sila baca dengan teliti sebelum anda membuat pesanan pembelian:

  1. Tiada pembelian dikaunter. Business kami adalah dilayaran web dan segala transaksi melalui web kami dan telefon.
  2. Semua pembelian anda adalah muktamad dan tiada penukaran atau penggantian dibenarkan.
  3. Warna kain, sulam sebenar mungkin berbeza sedikit dengan foto yang disediakan diweb kami. Sila dapatkan kepastian warna, sulam sebenar dari kami sebelum membuat pesanan. Minta maaf sekali lagi, kami tidak dapat berjumpa untuk menujukkan contoh produk kami.
  4. Kami tidak akan bertanggungjawab dengan segala kehilangan atau kerosakan sepanjang tempoh pengiriman. Kami akan memastikan semua pesanan akan diperiksa sebaik mungkin sebelum dikirim.
  5. Semua pesanan/ booking hanya akan disimpan dalam tempoh seminggu. Jika tiada pembayaran dibuat dalam tempoh tersebut, pesanan anda akan terbatal. Jika anda memerlukan lebih masa, deposit adalah diperlukan. Sila email atau sms dalam tempoh tersebut.
  6. Komfirmasi/ persetujuan untuk order barang bermakna anda bersetuju dgn Terma2 dan Syarat Pembelian diatas.


PENGHANTARAN SECARA PERCUMA ! !
FREE DELIVERY ! ! !

  • Barang2 order anda akan di hantar melalui perkhidmatan Pos secara PERCUMA!! ke mana2 lokasi di Malaysia sahaja. Tiada lagi kos tambahan bagi pembelian anda.
  • Kain anda akan dipos selepas pembayaran dibuat dan clear ke dalam akaun. Ini memandangkan sesetengah Interbank transfer mengambil masa lebih dari 3 hari untuk clear.


IMPORTANT NOTES:

Different prices will applicable for buyer outside Malaysia. For order from outside Malaysia, please make payment through PayPal only, under the PayPal drop-down item. Delivery will be sent by standard Air Parcel.

Discounts or any Sale prices will applicable to buyers from Malaysia only.